10 Producten
Stoverij van wild hert afgewerkt met gebakken zilveruitjes, boschampignons en winterpeen.
Langzaam gegaard varkenshaasje met huisbereide champignonsaus en groenten garnituren. (dit gerecht is...
Stoofpotje van varkenswangen klaargemaakt met St. Bernardus Abt 12 met garnituren van gerookt spek en...
Kalkoenfilet opgevuld met gevogelte gehakt en seizoensgroentjes.*Deze rollade kan besteld worden vanaf...
Maak jouw kerstfeest extra traditioneel met een opgevulde feestkip. Onze feestelijk gevulde kip wordt...
Maak jouw kerstfeest extra traditioneel met een opgevulde feestkalkoen. Onze feestelijk gevulde kalkoen...
Kalkoenfilet opgevuld met kippengehakt en stroganoffsaus. Dit gerecht is beschikbaar vanaf 2 personen.
Langzaam gegaarde hertenkalffilet met wildsaus op basis van krieken. (300gr p.p.)Dit gerecht is beschikbaar...
Langzaam gegaarde fazentenborst met gevogelte saus op basis van cognac en truffel.(Dit gerecht is beschikbaar...
Kempisch wit-blauw runds in bladerdeeg met duxelles van champignons, mosterd en Parmaham. (Lekker met...